Следете нѐ

МЕЃУНАРОДЕН ФУДБАЛ

(ВИДЕО) Лудакот што фрли 10.000, со глава крши телевизори

Познатиот француски Ју-тубер, Мохамед Хени има повеќе од 1 милион претплатници на Youtube, страсно навива за Олимпик, а секогаш кога неговата екипа ќе загуби натпревар, тој крши по еден ТВ применик.

Досега, Хени има искршено 26 телевизори кои што чинат околу 10.000 евра. Ова е неговото шоу:

Повеќе од МЕЃУНАРОДЕН ФУДБАЛ