Следете нѐ

РЕПРЕЗЕНТАЦИИ РАКОМЕТ

[ФОТО] Македонски ВОИН vs. Јапонски САМУРАЈ

Освен на теренот, “битка” се водеше и на трибините…се разбира во навивачка конотација. На теренот им покажавме кој е подобар, совладувајќи ги со 38:29 (18:13 полувреме).

На трибините беше уште полесно бидејќи “фалангата” таму е неприкосновена. На крајот на натпреварот фалангата и воините на теренот меѓусебно си аплаудираа на взаемната поддршка и првата заедничка победа.

Се надеваме на повеќе “воини” веќе на следниот натпревар и нова победа за Македонија!

Sportmax.mk во Минхен – Борјан Неделковски

Повеќе од РЕПРЕЗЕНТАЦИИ РАКОМЕТ