Следете нѐ

За нас

Sportmax е спортски портал што се концентрира на информирање за спортските настани во Македонија, нашите интернационалци и нашите репрезентации. Секогаш точно, прецизно, доследно и вистинито. Sportmax е вашата доза на вистинска информација. Заедно со вас, да ја формираме димензијата што македонскиот спорт ја заслужува.