Следете нѐ

АВТО-МОТО

Орхан шампион во класа 3 на кружни патеки

Во шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки во класата 4, до 2000 кубни сантиметри, титулата ја освои Амет Орхан од АКК Автоклиника.

Зад него сезоната ја заврши Филип Џуклески од АКК Никола Карев.

На третата позиција, сезоната ја заврши Перо Георгиевски од АКК Кастум кар.

Повеќе од АВТО-МОТО