Следете нѐ

АВТО-МОТО

Петковиќ шампион во класа 7 на кружни патеки

Во шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки во класата 7, над 2000 кубни сантиметри група Е1, титулата ја освои Ненислав Петковиќ од АКК Никола Карев.

Зад него сезоната ја заврши Даниел Младеновски од АКК Никола Карев.

На третата позиција, сезоната ја заврши Миле Тодоров од АКК Никола Карев.

Повеќе од АВТО-МОТО