Следете нѐ

АВТО-МОТО

Милошевски шампион во класа 4 на рид

Во шампионатот на Македонија во автомобилизам на ридски патеки во класата 4 група Е1, до 2000 кубни сантиметри, титулата ја освои Југослав Милошевски од АКК Никола Карев.

Зад него, на втората позиција сезоната ја заврши Марко Мишевски од АКК Никола Карев.

Како третопласиран, сезоната ја заврши Спирко Петрушевски од АКК Автоклиника.

Повеќе од АВТО-МОТО