Следете нѐ

АВТО-МОТО

Мартин Делев шампион во класа 2 во круг

Во шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки во класата 1, до 1150 кубни сантиметри, титулата ја освои Мартин Делев од АКК Кастум кар.

Зад него сезоната ја заврши Марио Велковски од АКК Кастум кар.

Како третопласиран сезоната ја заврши Тоше Темелковски од АКК Никола Карев.

 

Повеќе од АВТО-МОТО