Следете нѐ

АВТО-МОТО

Малинковски шампион во класа 4 на кружни патеки

Во шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки во класата 4, до 2000 кубни сантиметри, титулата ја освои Давид Малинковски од АКК Кастум кар.

Зад него сезоната ја заврши Бојан Петрушевски од АКК Автоклиника.

На третата позиција, сезоната ја заврши Југослав Милошевски од АКК Никола Карев.

Повеќе од АВТО-МОТО