Следете нѐ

АВТО-МОТО

Василевски шампион во класа 1 на кружни патеки

Во шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки во класата 1, до 1150 кубни сантиметри, титулата ја освои Филип Василевски од АКК Никола Карев.

Зад него сезоната ја заврши Александар Георгиевски од АКК Кастум кар.

На третата позиција, сезоната ја заврши Никола Попевски од АКК Никола Карев.

Повеќе од АВТО-МОТО